Muzička radionica

MUZIČKA RADIONICA POD RUKOVODSTVOM GABORA LENĐELA

“Festivalom Omladina” Subotica organizovala je muzičku radionicu pop i rok muzike. Audicija za mlade uzrasta od 5 do 27 godina bila je održana 22. oktobra 2011. godine u prizemlju Nove opštine.

Nakon završetka audicije i odabira učesnika sledi rad po grupama i individualna nastava koju će voditi predavači: Gordana Vidaković, Nenad Došenović, Mario Radonjić, Vilmoš Fekete, Armand Mesaroš. Gabor Lenđel radiće sa polaznicima radionice u studiju.

Radionice počinju u novembru 2011. godine a održavaće se do juna 2012. godine.

Od 1. novembra 2011. godine, uz kontinuirani rad sa decom i omladinom, planirano je pokretanje omladinskog harmonikaškog orkestra gde će se svirati obrade najvećih hitova svetske pop, rok i filmske muzike. Ove aktivnosti je od 1. decembra 2011. godine počeo da vodi Armin Feješ.

Od 1. januara 2012. godine, Gabor Lenđel je počeo rad u studiju sa polaznicima ove muzičke radionice.

Uz kontinuirani rad iz prethodnog ciklusa, predviđeno je pokretanje „Muzičkog bioskopa” gde bi se članovima muzičke radionice, kao i ostalim ljubiteljima muzike, prikazivali najveći muzički filmski spektakli, koncerti slavnih muzičkih grupa i pevača.

Zainteresovani mladi polaznici mogu se javiti od 1. jula 2012. godine na broj telefona +381 24 415 02 71 ili na festivalomladina@gmail.com

PEVAČI

HARMONIKAŠI

GITARISTI

BUBNJARI

KLAVIJATURISTI

FOTOGRAFIJE SA AUDICIJE

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Festival Omladina